Strada Dobrogeanu Gherea 4

Estetica dentara: tehnici de ultima ora pentru un rezultat sigur si de durata

Cu toții ne dorim să ne păstrăm un zâmbet sănătos și natural: Zâmbetul este cartea noastră de vizită și ne ajută să interacționăm cu ceilalți, să creăm relații solide,  să ne simțim acceptați, să ne întărim stima de sine și identitatea. Estetica dentara este importanta pentru viata de zi cu zi. Evident, scopul principal al tratamentelor noastre este sănătatea clinică a pacientului și a danturii sale. Daca zambetul nostru nu mai este cel de odinioara, noile frontiere ale esteticii dentare si implantologiei pot fi de mare ajutor.

Astăzi, estetica dentară utilizează materiale de calitate și tehnologii avansate care permit tratamente puțin invazive recuperarea structurii și funcției dintiilor care nu mai sunt sănătoși, prin rezultate durabile și perfect estetice.

Interventiile medicului dentist îmbunătățesc zâmbetul și funcționalitatea dinților: se pot elimina imperfecțiunile, cum ar fi petele și dinții lipsă prin diferite tratamente (fatete dentare, coroane dentare, albire profesionala), în funcție de problemele individuale ale pacientului, care va avea întotdeauna o îngrijire personalizată și detaliată.

Ce sunt tratamentele dentare?

Cea mai cunoscuta ramura a esteticii este albirea dentara, care garanteaza dinti mai albi in sedinte similare cu un tratament de frumusete.
Fatetele dentare sunt restaurari foarte subtiri, cu rezultate incredibile pentru un zambet armonios si natural. In schimb pentru cazurile dinților lipsă , se pot inlocui cu protezelor dentare, atât fixe, cât și detașabile.
Implanturile dentare sunt dispozitive protetice fixe prin care este se pot înlocui, datorită rădăcinilor artificiale de titan, unul sau mai mulți dinți pierduți. Toate acestea se întâmplă datorită oseointegrării: Un proces biologic prin care are loc unirea dintre osul  corpului nostru și un implant artificial în titan. Astăzi, industria și cercetarea medicală au obținut rezultate importante, reușind să creeze implanturi dentare care să garanteze rezultate din ce în ce mai fiabile, creând produse pentru fiecare tip de nevoie și morfologie a persoanei.

Nu uitați niciodată de prevenția dentară, atât pentru adulți, cât și pentru copii, pentru o sănătate orală adecvată. Vizitele regulate de control ne permit să menținem o sănătate orală constantă ceea ce constituie punctul de plecare pentru un stil de viață sănătos și pentru bunăstarea fiecărui zâmbet.
Adoptarea unor obiceiuri zilnice simple, corecte pentru protejarea sănătății orale înseamnă anticiparea apariției unor viitoare probleme dentare care pot necesita intervenții dentare mai invazive și mai costisitoare in viitor.

Top