Strada Dobrogeanu Gherea 4

Când este momentul să duceți copiii la dentist?

Stomatologia pediatrică se ocupă de copii de la 0 la 16 ani: Este o activitate importantă de prevenire și de insusire a bunelor practici de igienă, nutriție și respirație.

Încredințăm zâmbetul copiilor noștri în grija dentistului pediatru de la 6 luni de viață: Deoarece apariția primilor dinți de lapte este utilă părinților pentru a primi toate informațiile necesare pentru sănătatea și dezvoltarea armonioasă a cavității bucale.

Dr. Raluca Irimia este expertul nostru în pedodontie și subliniază importanța prevenirii de la o vârstă fragedă: "Prevenirea, diagnosticarea și tratarea sunt acțiunile care îmi inspiră munca. Copiii sunt extraordinari, surprinzător de cooperanți și gata să urmeze sfatul medicului dentist - prieten pentru că, dacă sunt obișnuiți cu ea de la o vârstă fragedă, ei o percep ca atare.

Fiecare întâlnire cu un pacient mic este pregătită cu atenție, cabinetele sunt deosebit de primitoare și este frumos să vedem ochii celor mici care se aprind la fiecare detaliu mic care le atrage atenția.

Mama și tata învață împreună comportamentele corecte și bunele practici de igienă orală și nutriție și, datorită controalelor efectuate in mod regulat, puteți diagnostica cu promptitudine multe probleme, cum ar fi nutriția incorectă, înghițirea atipică, respirația orală, malocluzia, dezvolatrea dințiilor și multe altele.

Protejăm zâmbetul copiilor noștri și asigurăm zâmbetul ideal adulților de mâine!”

Top