Strada Dobrogeanu Gherea 4

Dr. Florian Lubenita

Chirugie orala și maxilo faciala

About Dr. Florian Lubenita

Dr. Lubeniță-Enache Florian a absolvit Facultatea de Medicina Dentara din cadrul UMF Târgu Mures in 2014, pasionat fiind încă din studentie de patologia chirurgicala. In 2015 a devenit rezident in specializarea chirurgie orala și maxilo-faciala din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgenta Targu Mures. Pe parcursul rezidentiatului si-a axat atentia atât asupra patologiei dento-alveolare, cât și asupra patologiei tumorale, efectuând numeroase intervenții atat in regim de programare cat si in regim de urgenta. In 2019 a absolvit si Facultatea de Medicina Generala din cadrul UMF Târgu Mures, iar în 2020 a obținut titlul de medic Specialist Chirurgie Orala și Maxilo-Faciala. Din 2021 s-a alăturat echipei City Center, fiind specializat în Chirurgie OMF și implantologie.

Este o persoana calma care dorește sa ajute pacienții sa treacă peste fobia unei intervenții chirurgicale făcând astfel ca totul sa fie cat mai usor pentru ei. A ales sa se specializeze în chirurgie pentru a putea oferi ajutor pacientilor care prezintă patologii orale, dar și pentru a reda zâmbetele pacientilor cu ajutorul reconstructiilor osoase și implantelor dentare.

Pasionat de călătorii îmbină participarea la cursurile de specialitate cu momentele de relaxare în familie și descoperirea frumuseților locurilor vizitate, fiind de asemenea  și un iubitor al naturii.

Top