Strada Dobrogeanu Gherea 4

Estetica dentara

Estetica dentara reface zambetul natural al pacientului si ii reda increderea in propriile forte. Folosind cele mai noi tehnologii, specialistii nostri iti redau frumusetea propriului zambet, folosind proceduri precum fatetele dentare si coroanele dentare.

Daca zambetul tau si-a pierdut stralucirea, specialistii nostri te asteapta la clinica pentru a-ti reda frumusetea propriului zambet. Procedurile folosite sunt non-invazive si nedureroase, ajutandu-te sa ai dinti perfecti, de un alb imaculat.

Trei proceduri prin care specialistii nostri iti construiesc un zambet perfect:

  • Fatete dentare

     Reprezinta solutia cea mai eficienta atunci cand un pacient doreste sa isi corecteze forma dintilor sau sa redreseze o problema ce tine mai mult de culoarea lor (dinti strambi, ciobiti, afectati de pete). Prin acest tratament estetic, specialistii CITY CENTER DENTAL acopera dintele natural cu o structura de portelan, a carei grosime poate varia de la caz la caz. Aplicarea fatetelor dentare modifica semnificativ estetica fetei, conferind pacientului un zambet perfect. Aplicarea fatetelor dentare se realizeaza numai dupa un consult dentar detaliat, in urma caruia specialistii nostri stabilesc daca aceasta tehnica se potriveste pacientului.

  • Coroane dentare

     Coroanele dentare sunt sunt recomandate pacientilor care au nevoie de o crestere a rezistentei dentare si de o estetica dentara superioara. Sunt piese care acopera dintele, fiind folosite pentru a restaura functional si estetic dintii afectati sau pentru a acoperi un implant. Materialele din care sunt realizate sunt de cea mai buna calitate: ceramica este materialul de electie – suportul fiind de zirconiu, ceramica, metal- in functie de situatia clinica.

  • Albire dinti

     Albirea dintilor este una dintre cele mai rapide metode de a reda pacientului zambetul perfect. In cadrul clinicii CITY CENTER DENTAL, recomandam albirea cu laser dentar, o metoda sigura si non invaziva de a obtine rezultatul dorit. Specialistii nostri folosesc laserul dentar Epic (Biolase) pentru a realiza o albire eficienta, tinand cont de biologia tesuturilor dentare. Avantajul acestei tehnologii este ca reduce la minim sensibilitatea dentara, iar procedeul dureaza o ora, fiind cel mai rapid sistem de cabinet.

Top