Strada Dobrogeanu Gherea 4

Pre Ortodontie

Din atentie si respect pentru clientii nostri, am construit un spatiu special, dedicat in exclusivitate tratarii problemelor ortodontice. City Center Orthodontics este conceput pentru a-ti oferi tratamente ortodontice eficiente, intr-o atmosfera calma si relaxanta. Am amenajat acest spatiu atent, dupa standarde europene, pentru a corespunde exigentelor oricarui pacient. City Center Orthodontics, locul unde zambetul  tau isi recapata perfectiunea, sub atenta grija a specialistilor nostri!

Ortodontia este o metoda de tratament a anomaliilor dento-maxilare adresata atat copiilor cat si adultilor. Sunt doua motive principale pentru care pacientul ajunge in cabinetul de Ortodontie: fie este nemultumit de zambetul sau, fie a fost trimis de medicul stomatolog pentru redresarea problemelor legate de pozitionarea dintilor.

In cadrul primului consult, specialistii nostri vor identifica motivul nemultumirii pacientului, care de cele mai multe ori este de ordin estetic. Pacientul va fi examinat si va raspunde unei serii de intrebari din partea medicului specialist, in ideea de a stabili daca pacientul necesita sau nu tratament.

Daca pacientul nu necesita tratament, medicul va stabili intervale de control, intre 3, 6 si 12 luni. In conditiile in care medicul specialist stabileste necesitatea unui tratament imediat, medicul va programa o alta sedinta de stabilire a diagnosticului.

In cadrul sedintei de diagnostic, pacientului i se vor realiza:

  • fotografii digitale  intraorale si extraorale
  • radiografii
  • CBCT – dupa caz
  • amprenta
  • inregistrari speciale si montare in articulator

 

Dupa efectuarea acestor evaluari, pacientul va fi programat pentru prezentarea planului de tratament.

Plan de tratament: In aceasta sedinta pacientul(parintii, responsabilii legali sau alti apartinatori)se intalneste cu medicul ortodont intr-un spatiu privat si ii vor fi explicate in detaliu problemele descoperite la diagnostic. Poate fi vorba de probleme de malocluzie dentara, pot exista probleme de crestere, scheletice functionale, obiceiuri vicioase, de respiratie. Va vor fi explicate diferite optiuni de tratament-faze intermediare, durata, tipuri de aparate.

 

Top