Strada Dobrogeanu Gherea 4

Implantologie

Pierderea dintilor este una dintre cele mai grave probleme dentare care pot afecta viata unui adult. Din fericire, exista solutii moderne pentru a remedia aceasta problema. Cea mai eficienta dintre ele este implantul dentar.

Implantul dentar este o radacina artficiala care confera stabilitate coroanei artificiale si restabileste echilibrul estetic al fetei.  Realizarea implanturilor dentare este un proces laborios, care are ca principal beneficiu faptul ca dintii sanatosi invecinati raman intacti si functionali, spre deosebire de alte procedee.

In clinica noastra stomatologica , implanturile dentare sunt realizate din cele mai bune materiale, care asigura confortul total al pacientului. Prin tehnicile folosite, rezultatul este unul remarcabil: dinti noi, cu functionalitate si culoare identice cu cele ale dintilor sanatosi invecinati. Ulterior inserarii implantului dentar, pacientul este programat pentru o serie de sedinte profilactice, in ideea de a ajuta organismul sa accepte implanturile.

Decizia de a alege varianta implanturilor dentare este una deosebit de importanta atunci cand suferiti de probleme dentare grave, cum ar fi pierderea dintilor. Odata ce este luata, ea aduce numai beneficii pe termen lung privind sanatatea intregului organism.

 Alegeti implanturile dentare inainte ca situatia sa devina mai grava!

 

Tag: implant dentar, impant dentar Brasov, implanturi dentare

Top