Strada Dobrogeanu Gherea 4

Ortodontie Brasov

Ortodontie Brasov - Ortodontia este o metoda de tratament a anomaliilor dento-maxilare adresata atat copiilor, cat si adultilor. Acest tip de tratament le este recomandat pacientilor care au probleme severe legate de pozitionarea dintilor: dinti incalecati, iesiti si alte probleme similare: In urma unui consult detaliat, specialistii City Center Dental stabilesc un plan eficient de tratament, pentru redresarea problemelor si eliminarea oricarui tip de neplaceri functionale sau estetice, prin montarea unui aparat dentar.

Aparat dentar Invisalign

Aparat dentar Invisalign - îndreaptă dinţii folosind o serie de aliniatori detaşabili aproape invizibili, care sunt adaptaţi special la dinţii dumneavoastră. Pe măsură ce înlocuiţi fiecare aliniator odată la două săptămâni, dinţii dumneavoastră vor migra – puţin câte puţin, săptămână după săptămână, deplasându-se treptat spre poziţia finală proiectată.

Confortabil, transparent şi detaşabil – sistemul Invisalign vă transformă zâmbetul fără a vă perturba viaţa. Aşa cum au descoperit deja peste 3 milioane de oameni din întreaga lume.

Sistem  Benefit  - Sistem de ancoraj palatinal

Prin designul special al componentelor de ancorare, sistemul Benefit aduce un plus major in calitatea si scurtarea duratei tratamentului ortodontic. Avand zona de acoraj departe de radacinile dintilor nu exista nici un pericol de interferenta, astfel incat ancorajul realizat cu sistemul Benefit este complet independent de zona dentara.

Sistemul este compus din doua elemente: implantele Benefit si componentele de ancoraj.  

Ortodontie Brasov - Ce este ortodonția ?

Ortodonția este o ramură a stomatologiei care se ocupă de dezvoltarea dentiției împreună cu studiul ocluziei dentare și a corecției anomaliilor ce pot apărea aici. Scopul unui tratament ortodontic este îmbunătățire a funcției dinților dar și a aspectului lor general. Astfel, dispozitivele ortodontice ne ajută atât din punctul de vedere al confortului cât și din cel al esteticii cavității bucale, ducând la îmbunătățirea calității vieții în general.

Ortodontie Brasov - Care este durata tratamentului ortodontic?

Un tratament ortodontic durează în medie doi ani, după care sunt necesare reveniri periodice la specialist pentru a verifica starea dentiției și a efectua corecții, dacă este necesar. Dinții au tendința de a reveni, cu timpul, în pozițiile ocupate înaintea începerii tratamentului, așa că în general se recomandă purtarea unui aparat de contenție pe timpul nopții, o perioadă de timp.

În timpul tratamentului care implică purtarea unui aparat dentar, există anumite reguli de igienă bucală care trebuie respectate, pentru ca procedura să aibă succes. De asemenea, pacientul va trebui să respecte anumite reguli de comportament alimentar (evitarea anumitor alimente, consistențe, etc).

Top