Strada Dobrogeanu Gherea 4

Aparate dentare adulti

Aparate dentare adulti - Este unul dintre tratamentele din ce in ce mai apreciate la nivelul City Center Brasov, datorita faptului ca exista o crestere in ceea ce priveste numarul pacientilor adulti care doresc sa isi imbunatateasca aspectul estetic al dintilor, prin montarea unui aparat dentar. 

Medicii stomatologi din cadrul City Center Brasov, recomanda montarea aparatului dentar la orice varsta, pentru ca niciodata nu este tarziu pentru a obtine un zambet perfect si o masticatie eficienta.

Cand este necesara montarea unui aparat dentar la adulti ?

Tratament ortodontic la adulti - ne ajută atât din punctul de vedere al confortului cât și din cel al esteticii cavității bucale, ducând la îmbunătățirea calității vieții în general.

Scopul unui tratament ortodontic este îmbunătățire a funcției dinților dar și a aspectului lor general.

Există mai multe tipuri de aparate dentare adulti:

  • Aparate dentare fixe (metalice, ceramice, safir, WildSmiles), care nu se îndepărtează decât de către medicul ortodont, adaptate atât copiilor cât și adulților
  • Aparate dentare mobile, recomandate în cazurile de corecții mai puțin severe, în special copiilor cu dentiție de lapte sau mixtă. Acesta se dă jos în timpul mesei, și trebuie purtat minim 20 de ore pe zi.
  • Invisalign, recomandat în special adulților, sub formă de gutieră transparentă, dură.
  • Extraorale, care corecteză osul maxilar în ansamblul său.
  • Aparate linguale „incognito”, purtate în spatele dinților și deci invizibile, proiectate pentru corectarea malpoziților dentare.
  • Aparate dentale funcționale, adaptate copiilor cu dentiție de lapte, care corectează ticurile periculoase pentru sănatatea cavității bucale, cum ar fi suptul degetului sau rosul unghiilor.

Având în vedere complexitatea și durata unui tratament ortodontic, acesta în mod cert este o investiție pentru o viață, o viață mai frumoasă și mai zâmbitoare!

Cazuri clinice

Top