Strada Dobrogeanu Gherea 4

Aparate dentare Invisalign Brasov | Aparat dentar invizibil si mobil

Aparate dentare Invisalign Brasov

Invisalign este o metoda ortodontică de ultimă generație care se adresează tuturor categoriilor de vârste, începând cu copiii la vârsta apariției dentiției permamente.


Corecția problemelor de așezare a dinților este făcută cu niște aliniatori detaşabili aproape invizibili, modelați astfel încât să se adapteze perfect la conformația danturii dumneavoastră.

O dată la două săptămâni aceștia sunt modificați pentru a susține deplasarea dinților în direcția dorită. Aliniatorii sunt extrem de confortabili, transparenți, deci nu dăunează cu nici un fel esteticii imaginii dumneavoastră, și detașabili, așa că îi puteți scoate în caz de necesitate.

Zâmbetul va deveni unul perfect, într-un parcurs fără griji și jenă.
Un tratament complet durează, în funcție de complexitatea cazului, minim șase luni, dar rezultatele pozitive se pot vedea deja după doar câteva săptămâni.


Invisalign corectează problemele estetice și funcționale cauzate de:
    • dinții supraaglomerați (maxilarul este insuficient de mare pentru a cuprinde toți dinții)
    • dinții cu spații mari între ei 
    • ocluziile încrucișate (maxilarul superior și mandibula sunt ambele aliniate greșit)
    • ocluziile adânci (dinţii superiori se suprapun mult peste dinţii inferiori)
    • ocluziile inverse (dinţii inferiori ies în afara celor superiori, problemă cauzată de obicei de dezvoltarea insuficientă a maxilarului superior, dezvoltarea excesivă a mandibulei sau ambele)

 

O aliniere nefirească a dinților poate avea efecte nedorite pe termen lung și afecta calitatea vieții, astfel:

    • dinții supraaglomerați fac periajul dificil, iar placa bacteriană și tartrul se instalează mult mai repede, ceea ce duce la formarea cariilor. Această aranjare defectuoasă se poate agrava o dată cu înaintarea în vârstă.
    • dinții cu spații mari între ei favorizează remanența resturilor alimentare în aceste goluri, care pot cauza inflamarea gingiilor și boala gingivală
    • ocluziile încrucișate duc la uzura excesivă a danturii și la fisurarea acesteia. Gingiile au tendința să se retragă sau să se inflameze, iar pe termen lung se poate ajunge la pierderea de țesut osos
    • ocluziile adânci și cele inverse duc la o uzură excesivă a danturii, la o masticație defectuoasă

Tratamentul cu Invisalign are trei etape:

    1. Prima vizită la cabinetul stomatologic pentru o evaluare a stării danturii dumneavoastră și elaborarea unui plan de tratament personalizat.
Medicul ortodont face o scanare 3D a dinților folosind un scanner iTero Element®, iar modelul rezultat este prelucrat cu un soft care creează un plan virtual de tratament. Apoi, folosind aceste date, aliniatorii perfecți sunt realizați, din materialul revoluționar SmartTrack care asigură maximul de confort și predictibilitate.
    2. Prima probă și instalarea aliniatorilor, deci începerea drumului spre un zâmbet ideal. Progresele se vor vedea încă din prima lună de purtare. La fiecare 6-8 săptămâni veți reveni la o consultație pentru a schimba aliniatorii. 
    3. Când dinții se află în poziție perfectă, pentru a-i menține acolo, se vor instala aparatele de contenție Vivera, create cu aceeaşi tehnologie de ultimă generaţie ca aliniatorii Invisalign. Astfel nu vă veți face probleme cu tendința dinților de a reveni în poziția dinaintea începerii tratamentului.

 

Avantajele aliniatorilor Invisalign, în comparație cu aparatele dentare fixe ar fi următoarele:

    • Sunt ușor detașabili pentru periajul dinților sau mâncat, dar trebuie purtați între 20 și 22 de ore pe zi pentru obținerea celor mai bune rezultate
    • Vă scutesc de vizite la medic pentru repararea firelor metalice rupte
    • Sunt invizibili, nu vă impiedică să duceți o viață normală
    • Au rezultate previzibile, obținute deja de 8 milioane de oameni
    • Sunt perfect modelați pentru conformația dumneavoastră, datorită scanării 3D, care realizează 6000 de imagini pe secundă, procesate cu ajutorul softului ClinCheck®. Acesta are un algoritm care calculează exact forța la fiecare mișcare a dinților

Aparate dentare Invisalign pentru copii

Când un copil crește, odată cu el crește și zâmbetul său. Există posibilitatea unui plan de tratament ortodontic, începând cu perioada 6 – 10 ani, pentru a remedia problemele care se pot dezvolta acum. Invisalign First aligners sunt special gândiți pentru copiii în creștere, pentru corecția dinților supraaglomerați, cu distanțe mari între ei, sau existența unor arcade prea înguste. Confortabili și ușor detașabili, aliniatorii Invisalign sunt ușor de scos de către copii pentru periaj.

Aparate dentare Invisalign pentru adolescenți

O metodă perfectă pentru un viitor zâmbitor, fără a fi incomodat de sârmele inestetice ale aparatelor fixe! Invisalign Teen este special conceput pentru adolescenții cu un stil de viață activ și are câteva caracteristici speciale: 
    • Indicatorii de uzură de culoare albastră se decolorează de la albastru la transparent pentru a vă ajuta să măsuraţi durata purtării.
    • Se compensează erupţia caninilor, a celui de-al doilea premolar şi a celui de-al doilea molar.
    • Se oferă șase aliniatori de schimb individuali 

Sistemul Invisalign vă oferă o tehnologie inovativă de ultimă generație, dezvoltată de o echipă de oameni de știință și ingineri. Materialul din care sunt făcuți aliniatorii este bazat de 8 ani de cercetare și dezvoltare, în care s-au testat 260 de probe. Posibilitatea de a realiza imagini 3D ale dinților în câteva minute și apoi utilizarea unui soft special pentru planul de tratament, toate  acestea duc la o precizie excepțională și garanția unui rezultat remarcabil, al zâmbetului ideal, dorit de toată lumea.

Tag: aparat dentar mobil, aparat dentar Brasov, aparat dentar invizibil

Top