Strada Dobrogeanu Gherea 4

Odontoterapia dentară: preventia-solutii funcționale, estetice

Cum puteti restabili o masticatie bună și un zâmbet nou? Datorită materialelor de înaltă calitate și a tehnicilor inovatoare puteti obține rezultate durabile și perfect estetice.

Terapia dentară se referă:

- tratamentul cariilor dentare
- tratamentul hipersensibilității dentare
- conservarea vitalității dinților prin folosirea biomaterialelor
- obturatii si sigilari total fizionomice cu metode moderne de fotopolimerizare
- protejarea țesuturilor sănătoase

În special odontoterapia este menita să păstreze sănătatea dinților, sa previna dezvoltarea patologiilor care subminează sănătatea orală si sa trateze cariile din timp si sa previna agravarea lor.

Protejarea sănătății noastre dentare înseamnă nu numai sa intervenim atunci când apar simptomele diferitelor patologii - ca și în cazul eroziunii dentare - ci si efectuarea unor controale și tratamente constante care împiedică imbolnavirea.
Odontoterapia de mentinere are aceelasi scop , ocupându-se în mod specific de patologiile care afectează țesuturile dure ale dintelui.

Tratamentul leziunilor dentare datorita cariilor, a fracturilor, a leziunilor cauzate de uzură sau distrofia dentara vă permite să restaurați forma și structura originală a dintelui Procesele de tratament implica curatarea dintelui si reconstuirea cavitatiilor cu materiale de compozit, prin tehnica autoadesiva.Acestea protejeaza dintele de ulterioare deteriorari si asigura o durabilitate excelenta in timp.
Aspectul estetic initial al dintelui este restabilit prin reconstruirea morfologiei fiecarui dinte.

Dacă pulpa dintelui sau nervul, adica aceea parte interna moale situată sub smalț și țesut dentinei, este afectata ireversibil, intervenim prin tratamentul endodontic de tratare a canalului Cauza problemei este, de obicei, inflamația, cauzată de carii profunde sau traume, care expune pulpa dintelui la contaminarea bacteriană (pulpită).
Inflamația se poate extinde în afara rădăcinii dintelui și se poate răspândi în partea alveolară cu producerea de leziuni, cum ar fi abcesul, granulomul sau chistul.
Un tratament corect al canalului radicular garantează recuperarea dentară totală și reintegrarea sa funcțională.
Cu toate acestea, dintele tratat trebuie verificat în mod regulat prin radiografi.

Top