Strada Dobrogeanu Gherea 4

Pierderea dinților? Utilizați protetica dentară implantara

Din păcate, în viață se poate întâmpla să pierdem unii dinți atât din cauza patologiilor, cât și a evenimentelor traumatice. Pierderea unuia sau a mai multor dinti duce la probleme functionale si estetice si pentru a-si recapata zambetul pacienti recurg la implantologia dentara.

Protetica dentara este o ramura a stomatologiei care se ocupa cu inlocuirea dintilor sau reabilitarea orala complexa a arcadelor dentare.

Succesul unei operatii de implant dentar depinde de abilitatea chirurgului implantolog si de calitatea implanturilor dentare utilizate.Calitatea unui implant dentar este foarte importanta atat pentru stabilitatea protezelor fixe (a coroanelor pe implant ) pentru a obtine o buna osteointegrare, cat si pentru a nu avea probleme de natura diferita cum ar fi infectia cauzata de bacterii care daca sunt neglijate, pot fi de asemenea un motiv pentru pierderea unui implant (perimplantita).

Calitatea unui implant dentar poate fi dedusă din factori precum durata, capacitatea de osteointegrare, tipul de garanție oferit. Implanturile folosite de City Center Dental Clinique sunt fabricate de Sweden & Martina, care se numără printre cei mai buni producători din lume.

Fabricate din titan medical pur, ele permit o osteointegrare excelentă și o biocompatibilitate absolută.

Implantologia vă permite să înlocuiți un dinte sau să restaurați o arcata dentara întreaga, chiar și în cazurile de atrofie osoasă severă. Fiecare implant are caracteristici specifice în funcție de tipul de tehnică utilizată în implantologie pentru inserarea implanturilor

Există implanturi dentare cu încărcare imediată, prin urmare, cu inserarea protezelor fixe în aceeași sedinta în care sunt inserate implanturile; și implanturi dentare cu sarcină amânată, care prevăd finalizarea procesului de osteointegrare înainte de încărcarea diferita ce prevad un timp personalizat de osteointegrare inainte de a trece la partea protetica.

În cazul pierderii dinților sauin urma al unui diagnostic ce prevede pierderea elementului dentar in scurt timp, se opteaza pentru implantul dentar.

  • păstrează oasele prin supunerea lor la stimulare mecanică de fiecare dată când mestecați
  • este o soluție cu potențial de viață
  • se comportă exact ca un dinte natural
  • este o soluție indicata pentru orice vârstă

Top